Recept mesiaca

Recept na ciabatta bread

Výrazná chuť orientálneho korenia, vhodné ako základ pre moderné snacky, prílohové pečivo ke grilovanie, vyrobené technológiou dlhého vedenia ciest

Recept na šlehaného beránka - Velikonoce

Symbol Velikonoc, který by neměl chybět na žádném velikonočním stole. Nadýchaný, vláčný a voňavý. Osvěžující citronová chuť a aroma. Možná varianta s čokoládovou polevou, která zajistí dlouhou vláčnost.

Recept na vianočku - december

Predĺžená mäkkosť vďaka prípravku na zmäkčovanie Uni Soft 1%, Hefe Soft 2% CL. Excelentná mäkkosť počas trvanlivosti výrobku. Výrazná maslová aróma aj po upečení vďaka margarínu Premium Back.

Recept na vianočku - október, november

Predĺžená mäkkosť vďaka prípravku na zmäkčovanie Uni Soft 1%,Hefe Soft 2% CL. Excelentná mäkkosť počas trvanlivosti výrobku. Výrazná máslová aróma aj po upečení vďaka margarínu Premium Back

Recept na remeselný rožok - september

Jednoduchá príprava pšeničného omládku; pšeničný omládok ovplyvňuje čerstvosť, vôňu a chuť produktu, vyznačuje sa vatovitou striedou a stabilitou pri kysnutí< /strong>; mliečna chuť rožku. Náš tip - použite masť na odlíšenie.

Recept na croissant - léto

Recept na croissant - leto

Kakaové croissanty s atraktívnym vzhľadom moderných patisérií.

Recept na focacciu - květen

Recept na focacciu - máj

Jednoduchý, plochý taliansky chlieb.

Burger bulka, buns-buns, Pane Rustico CL

Recept na burger hrčky, buns-buns, Pán Rustico CL - apríl

Burger hrčka, buns-buns, Pane Rustico CL, obsahuje pšeničný kvas, sypaná sezamom, vhodná na grilovanie. Sezóna letného grilovania sa blíži.  

Suroviny do velikonočních výrobků

Recept na suroviny do veľkonočných výrobkov - marec

Mazanec s výraznou arómou a predĺženou vláčnosťou, mazanec Premium, mazanec maslový s hrozienkami a mandľami; mazanec, mliečne pečivo - Milchbrötchen, chlebíčkové veká, baránok BB, baránok Sandkuchen, baránok Muffin zmes, perníkové cestá.

Recept na chléb Pastýř

Recept na chlieb Pastier - február

Chlieb pripravený metódou dlhého zrenia, je kyprený iba kvasom. V receptúre je zakomponovaný trojstupňový kvas. Dobré vypečenie zaistí chrumkavú kôrku a zachová dlhu vláčnosť striedky. Produkt je clean label.

Trendové múky

Trendové múky

Výroba a dodávky pšeničnej a ražnej múky na mieru podľa odsúhlasenej špecifikácie. Špaldové a celozrnné múky, Špeciálne múky pre plundrové a lístkové cestá, na výrobu knedlí, pizz, toastov, na výrobu oblátkov.

Vánočka

Recept na vianočku - november

Recept na lahodnú vianočku s predĺženou mäkkosťou vďaka prípravku na zmäkčovanie Uni Soft 1 %, excelentnú mäkkosť počas trvanlivosti výrobku, výraznú maslovú arómu aj po upečení vďaka margarínu Premium Back.

Uložiť
Nastaviť
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z nášho webu. Pokiaľ odmietnete používanie súborov cookie, nedokážeme garantovať bechybnú funkciu webu.
Povoliť všetko
Zakázať všetko
Analytics
Nástroje používané na analýzu dát na meranie efektivity webových stránok a na pochopenie toho, ako fungujú.
Google Analytics
Povoliť
Zakázať
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povoliť
Zakázať