Recept na lahodné Brownies. Trendy výrobok pre Vaše kaviarne, luxusné ku káve.
Prípravok Pane Rustico CL. Recept na výrobu výborných bagiet, ciabatt a francúzskeho bieleho chleba. Dávkovanie 4% na múku.
Recept na mäkký maslový mazanec. Excelentný, mäkký počas trvanlivosti výrobku, veľká vláčnosť.
Recept na vláčne šišky. Zvýšená vláčnosť striedky, vysoká stabilita v kynárni a zároveň pekný prúžok po usmažení.
Recept na výrobu veky. Vatovitá strieda, veka bez parcelácie. Použitie aj na toasty, hamburgery, bagety.
Predĺžená mäkkosť vďaka prípravku na zmäkčovanie Uni Soft 1%, výraznú maslovú arómu aj po upečení vďaka margarínu Premium Back.
Pšeničný tmavý chlieb, veľké póry v striede, sladovo trpká chuť, zafarbená kôrka s farbou po tmavom karameli. Predĺžené zrenie cesta.
Recept na zdravý proteínový chlebíček. Vysoký podiel vlákniny a bielkovín, znížený obsah sacharidov – trend Low carb. Chlieb CL (bez prídavných látok).
Recept na chlieb z Konopnej a tekvicovej múky. Ražný celozrnný kvas, ražný kvas. Vhodný aj na dlhé zrenie.
Recept na burgre s vatovitou šťavnatou striedou, obsahuje pšeničný kvas, varianty so stabilizovanou zeleninou.
Trendy v ponuke výroby chlebov. Moderné
Mazanec bez prídavných látok, emulgátorov. Maslo, hrozienka a mandle podľa požiadaviek normy.
- Recept mesiaca unora - BACKCREME VIENNA ROYAL
- Recepty na veľkonočné výrobky - január
- Suroviny do veľkonočných výrobkov - január
- Recepty na veku Soft Teig, Soft Teig plus - november
- Recept mesiaca októbra - vidiecky chlieb
- Recept na šťavnatou koblihu - září
- Recept na pečivo a chleby na grilovanie
- Recept na Citrónovú babetu - máj