Ražné pečivo - Roggen Rustico. Na výrobu ražnopšeničného a ražného pečiva.
Tradičné pečivo jak v Rakúsku tak v ČR. Zmes na výrobu lineckého cesta s možnosťou spracovania na priemyselnej linke. Skvelá chuť vychádzajúca z tradičného receptu. Zaujímavá v kombinácii s kakaovou naplňou Pfahnl alebo ovocnými náplňami značky Pfahnl.
Inovatívna, vysoko kvalitná škoricová a kakaová náplň od spoločnosti Pfahnl, možnosť výrazného sa odlíšenie od konkurencie. Vyvážené dvojí - škoricové a vanilkové aróma na podporu chuťových vlastností, s obsahom mandlí. Kakaová náplň - obsahuje slnečnicový olej, obsah kakaa 10%.
Kakaový croissant. Inovatívna, vysoko kvalitná náplň od spoločnosti Pfahnl. Možnosť výrazného sa odlíšenia od konkurencie. Obsahuje slnečnicový olej. Obsah kakaa 10 %.
Pšeničné a ražné múky - na mieru podĺa odsúhlasenej špecifikácie; Špaldové a celozrnné múky; Špeciálne múky - pre plúndrové a lístkové cestá, na výrobu knedlíkov, pízz, toastov, na výrobu oplátkov.
Vysoký podiel bielkovín a unikátna chuť produktu je vytváraná kombináciou špecifických semien. Suroviny, ktoré sa výrazne podieĺajú na chuťových a výživových vlastnostiach, sú hrachový proteín a sójová múka. Obsah bielkovín v 100 g produktu je 25 g.
Vysoký podiel bielkovín a unikátna chuť produktu je vytváraná kombináciou špecifických semien. Suroviny, ktoré sa výrazne podiaĺajú na chuťových a výživových vlastnostiach sú hrachový proteín a sójová múka. Obsah bielkovín v 100 g výrobku je 25g.
Recept na proteínový chlebík: Vysoký podiel bielkovín. Obsah bielkovín v 100 g výrobku je 25 g. Vysoký podiel bielkovín a unikátna chuť produktu je vytvárana kombináciou špecifických semien. Suroviny, ktoré sa výrazne podieĺajú na chuťových a výživových vlastnostiach sú hrachový proteín a sójová múka.
Obsahuje špaldovú pšeničnú múku a špaldové klíčky. Je obohatený o jablčnú vlákninu. S ražným celozrnným kvasom. Formový chlieb 40%, špaldové kocky, cereálne muffiny, cereálne buchtičky.