Vysoký podiel bielkovín a unikátna chuť produktu je vytváraná kombináciou špecifických semien. Suroviny, ktoré sa výrazne podiaĺajú na chuťových a výživových vlastnostiach sú hrachový proteín a sójová múka. Obsah bielkovín v 100 g výrobku je 25g.
Recept na proteínový chlebík: Vysoký podiel bielkovín. Obsah bielkovín v 100 g výrobku je 25 g. Vysoký podiel bielkovín a unikátna chuť produktu je vytvárana kombináciou špecifických semien. Suroviny, ktoré sa výrazne podieĺajú na chuťových a výživových vlastnostiach sú hrachový proteín a sójová múka.
Obsahuje špaldovú pšeničnú múku a špaldové klíčky. Je obohatený o jablčnú vlákninu. S ražným celozrnným kvasom. Formový chlieb 40%, špaldové kocky, cereálne muffiny, cereálne buchtičky.
Grahamová múka s veľmi stabilnou kvalitou. Moderná zmes s vyváženým obsahom otrúb a semolinovej múky. Obsah slnečnicových semienok vyvažuje chuťovú charakteristiku výrobku, obsah vysoko kvalitného sušeného masla povyšuje senzorické vlastnosti hotových výrobkov. Vysoký podiel vlákniny. Inovatívna zmes.
Inovatívna, vysoko kvalitná škoricová náplň od spoločnosti Pfahnl. Možnosť výrazného sa odlíšenia od konkurencie. Vyvážená dvojaká - škoricová a vanilková aróma pre podporu chuťových vlastností. S obsahem mandlí.
Proteínová zmes - vysoký podiel bielkovín. Obsah bielkovín v 100 g výrobku je 25 g. Grahamová zmes - vysoký podiel vlániny.
Obsahuje 15 % cibule, zemiaky a masť. S ražným kvasom a pšeničným kvasom.
Pšeničné a žitné mouky; Špaldové a celozrnné mouky; Speciální mouky; Speciální makové a ořechové náplně; Druhové speciality; Kaltkrémy; Koblihové směsi, donuty; Zlepšující přípravky na chléb a pečivo
Obsahuje špaldovú pšeničnú múku a špaldové klíčky. Je obohatený o jablčnú vlákninu, s ražným celozrnným kvasom, so slnečnicovými semienkami.