Náplne, zmesi, suroviny



Pekárske plechy sú nenahraditeľnou súčasťou každej pekárne. Existuje mnoho rôznych typov pekárenských plechov, ktoré sa používajú na rôzne druhy pečenia. Rovné plechy sú najobvyklejším typom pekárskych plechov. Majú rovnú spodnú plochu. Plné plechy sú ďalším typom pekárskych plechov, ktoré majú uzavreté okraje. Dierované plechy s mnohými otvormi na spodnej strane umožňujú priechod horúceho vzduchu a pary pri pečení. Bagetové plechy sú špeciálne navrhnuté na pečenie bagiet. Toastové formy majú špeciálny tvar.

Medzi najčastejšie používané plechy patria:

  • rovné plechy
  • dierované plechy
  • bagetové vlnité plechy
  • toastové formy
Uložiť
Nastaviť
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z nášho webu. Pokiaľ odmietnete používanie súborov cookie, nedokážeme garantovať bechybnú funkciu webu.
Povoliť všetko
Zakázať všetko
Analytics
Nástroje používané na analýzu dát na meranie efektivity webových stránok a na pochopenie toho, ako fungujú.
Google Analytics
Povoliť
Zakázať
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povoliť
Zakázať