Zlepšujúce prípravky na jemné pečivo
Zlepšujúce prípravky na jemné pečivo sú ideálne na prípravu rôznych druhov pečiva, ako sú rožky, žemle a bagety. Tieto prípravky obsahujú enzýmy, ktoré pomáhajú zlepšiť konzistenciu cesta a zvýšiť objem pečiva. Vďaka nim sa pečivo ľahšie spracováva a vzniká mu krajšia a chrumkavejšia kôrka. Výhodou týchto prípravkov je jednoduchá príprava a použitie. Stačí ich pridať k základným ingredienciám a vznikne cesto s vylepšenou konzistenciou a chuťou. Tieto výrobky sú tiež šetrné k životnému prostrediu, pretože umožňujú znížiť množstvo odpadu a zbytočného používania ingrediencií.
- ideálny na prípravu pečiva
- jednoduchá spracovateľnosť
-
vylepšená konzistencia a chuť