Jemné pečivo, ako sú croissanty, rožky, koláčiky, muffiny a pod, je obľúbeným typom pečiva. Na výrobu týchto lahodných dobrôt sú potrebné rôzne náplne a zmesi, ktoré zaistia správnu textúru, chuť, vôňu, kvalitu. V posledných rokoch sa zvýšil záujem o bezlepkové a vegánske náplne a zmesi na jemné pečivo, aby sa uspokojili potreby ľudí s určitými diétnymi obmedzeniami.

Uložiť
Nastaviť
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z nášho webu. Pokiaľ odmietnete používanie súborov cookie, nedokážeme garantovať bechybnú funkciu webu.
Povoliť všetko
Zakázať všetko
Analytics
Nástroje používané na analýzu dát na meranie efektivity webových stránok a na pochopenie toho, ako fungujú.
Google Analytics
Povoliť
Zakázať
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povoliť
Zakázať