slide-pfahnl.jpeg
slide-pfahnl.jpeg


Zlepšujúce prípravky na jemné pečivo sú ideálne na prípravu rôznych druhov pečiva, ako sú rožky, žemle a bagety. Tieto prípravky obsahujú enzýmy, ktoré pomáhajú zlepšiť konzistenciu cesta a zvýšiť objem pečiva. Vďaka nim sa pečivo ľahšie spracováva a vzniká mu krajšia a chrumkavejšia kôrka. Výhodou týchto prípravkov je jednoduchá príprava a použitie. Stačí ich pridať k základným ingredienciám a vznikne cesto s vylepšenou konzistenciou a chuťou. Tieto výrobky sú tiež šetrné k životnému prostrediu, pretože umožňujú znížiť množstvo odpadu a zbytočného používania ingrediencií.

  • ideálny na prípravu pečiva
  • jednoduchá spracovateľnosť
  • vylepšená konzistencia a chuť
Uložiť
Nastaviť
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z nášho webu. Pokiaľ odmietnete používanie súborov cookie, nedokážeme garantovať bechybnú funkciu webu.
Povoliť všetko
Zakázať všetko
Analytics
Nástroje používané na analýzu dát na meranie efektivity webových stránok a na pochopenie toho, ako fungujú.
Google Analytics
Povoliť
Zakázať
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povoliť
Zakázať