Náplne, zmesi, suroviny



Zlepšujúce prípravky na chlieb sú látky, ktoré sa pridávajú k surovinám pri výrobe chleba za účelom zlepšenia jeho štruktúry, vzhľadu, chuti, konzistencie a trvanlivosti. Existuje mnoho druhov zlepšujúcich prípravkov, ktoré sa líšia svojim zložením a účinkami. Pridávajú do cesta v rôznych fázach jeho prípravy.

Použitie zlepšujúcich prípravkov na chlieb:

  • pridanie do suchých surovín
  • rozpustenie vo vode (rozpúšťajú sa vo vode a pridávajú k cestu ako tekutá zložka)
  • priame zmiešanie s cestom (pridávajú sa k cestu priamo pri miešaní)
Uložiť
Nastaviť
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z nášho webu. Pokiaľ odmietnete používanie súborov cookie, nedokážeme garantovať bechybnú funkciu webu.
Povoliť všetko
Zakázať všetko
Analytics
Nástroje používané na analýzu dát na meranie efektivity webových stránok a na pochopenie toho, ako fungujú.
Google Analytics
Povoliť
Zakázať
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povoliť
Zakázať