Chlebové zmesi sú vyrábané tak, aby pečenie chleba bolo ľahké a rýchle. Zmes sa jednoducho zmieša s vodou, cesto sa vytvorí v priebehu niekoľkých minút a potom sa nechá kysnúť a piecť. Štartovacie kultúry sú bakteriálne kultúry, ktoré sa používajú na kvasenie cesta. Obsahujú živé kultúry kvasiniek, ktoré pomáhajú vytvoriť chutný a kvalitný chlieb. Použitie štartovacích kultúr môže byť užitočné pri výrobe chleba s špecifickou chuťou alebo vôňou.

Dodávame zmesi a ingrediencie na výrobu chleba:

  • chlebové zmesi
  • zlepšujúce prípravky na chlieb
  • zakysľujúce prípravky
  • štartovacie kultúry
Uložiť
Nastaviť
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z nášho webu. Pokiaľ odmietnete používanie súborov cookie, nedokážeme garantovať bechybnú funkciu webu.
Povoliť všetko
Zakázať všetko
Analytics
Nástroje používané na analýzu dát na meranie efektivity webových stránok a na pochopenie toho, ako fungujú.
Google Analytics
Povoliť
Zakázať
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povoliť
Zakázať